"Нека бъде светлина!"|DELIGHTFULL

"Нека бъде светлина!"|DELIGHTFULL
22 септември 2021

DELIGHTFULL създава атмосфера, история и моменти, които остават завинаги чрез светлинни дизайни, сътворени от занаятчии с опит и страст към майсторството. 

DELIGHTFULL е култура на ноу-хау, съчетаваща наследството на ръчната изработка с внимание към възникващите потребности на новото време.

Фокусирани върху най-добрата комбинация от висококачествен дизайн и висококачествена изработка, продуктите на DELIGHTFULL не само осветяват интериора, но и придават силно дизайнерско присъствие на пространството със своите неповторими форми. Отразяват силната страст към светлинния дизайн и винтидж класика. Сетивата се наслаждават на тяхната нежност и деликатност.

Всеки удивителен продукт носи наследството на майсторство, често забравяно с масовото производство. Дизайнът им е универсален, подходящ за всяко пространство и нетрадиционен, носещ духа на 30-те, 40-те и 50-те години.

Цветните и изключително комуникативни "графични" модели от новата им колекция са идеални за хотели и клубове, където коренно ще променят концепцията за осветление.

Квалифицирани занаятчии сътворяват най-ослепителните продукти и всеки от тях е единствен по рода си, тъй като е създаден индивидуално. Те са синоним на лукс и изключителност. Достойни за Universal Pictures и за "Fifty shades of grey"|"Петдесет нюанса сиво". Емблематичните продукти заемат заслужено място в страниците на Forbes |https://www.forbes.com/sites/kristintablang/2015/02/06/15-sultry-furnishings-to-look-for-in-fifty-shades-of-grey/?sh=f1d22fd95505|.

Гордеем се, че можем да Ви предложим продуктите на DELIGHTFULL и сме им благодарни за проявеното доверие.

DELIGHTFULL|https://www.delightfull.eu/usa

 

ЗА КОЛЕДА С ЛЮБОВ!

Отново празничният сезон е пред нас и е време да започнем с организирането му, вместо да търчим в дните преди Коледа в опити да подготвим всичко. За целта се нуждаем от списък, бюджет, топло одеяло и чаша горещо какао.

прочети още

ДА ПОКАНИМ ЕСЕНТА В ДОМОВЕТЕ СИ!

Нашите предложения и съвети как да преобразите домовете си с есенен декор.

прочети още

Нещата, които отказвам да правя като интериорен дизайнер.

Дизайнът е свързан със стил, изтънченост и мода. Тенденциите идват и си отиват. Единствено стилът е вечен.

прочети още

Земни тонове и натурални текстури.

Тенденция - неизбежна, завладяваща, гъвкава и уравносвесена!

прочети още

Магическото бягство.

Бях напълно покорена от интериорния дизайн преди много години и все още продължавам да се влюбвам в стимулиращи и вълнуващи интериори.

прочети още

НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ ПРОЛЕТТА!

Беше дълга зима. Чувството е, че продължи години. И не иска да си тръгне, но слънцето вече грее по-ярко! За едната усмивка!

прочети още

Не зная всичко и не знам какво ще се случи или „На никого не му пука за биографията ви. Всички искат да видят какво сте направили със собствените си малки пръстчета.“ - Дейвид Кар

Вярвам, че всички сме единствени по рода си и според това еднаквостта на продуктите, с които ни обсипват търговците, напълно се обезсмисля. Та нали обзавеждането следва да бъде водено от собствената ни индивидуалност и начинът, по който искаме да използваме различните части на домовете си? Това противоречие ми даде основния тласък да създам Модулориста.

прочети още

AYTM - елегантност и лукс по скандинавски

Запознайте се с датския бранд AYTM. Осветителни тела, декорации за дома и градински мебели, които привличат погледа, и ни показват една различна Скандинавия.

прочети още