ÄNG SMALL|СИНЬО - ЗЕЛЕНА

  • Марка: KLONG
  • Кат. номер: 30516
+ -
166,00 лв.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
ДОСТАВКА
ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дизайнер - Eva Schildt.

Идеята на Äng е да даде на всяко цвете нужната опора да стои индивидуално изправено. Вазата има метална вътрешност с абстрактна структура, която я прави произведение на изкуството. Структурата позволява на цветята да се подредят по свой собствен и индивидуален начин като създава нестандартно организирана декорация. Вазата е ръчно изработена от прозрачно стъкло, доставено от Бохемия, Чехия. Вътрешната струкрута се предлага в златно, черно, синьо/зелено и сиво.

 

МАТЕРИАЛИ: Ръчна изработка от стъкло и месинг.

РАЗМЕРИ: В: 9cm D: 13cm

 

ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА: Месингът, от който е изработена вътрешната структура, е с водоустойчиво покритие, но е препоръчително да се почиства повърхността след всяко цвете от естествените им сокове. Ако оставите водата за дълъг период от време без да я смените, соковете от цветята ще разядат покритието, което може да доведе до промяна на цвета на вътрешната структурата. Някои торове могат да имат същия ефект. Вазата може да бъде измита с вода или неабразивен измиващ препарат. Но е препоръчително веднага да се почиства от соковете, които цветята отделят, тъй като с времето месингът ще патинира.

 

EVA SCHILDT

 

Eva Schildt е убедена, че хората всъщност не се променят толкова с времето, колкото околностите им - нещо, което е отразено и в дизайна ѝ. По внимателен и уважителен начин тя обединява традиционното с модерното , създавайки функционални произведения с поетична нотка, стремейки се вечно към по-добро. Хората главно свързват Eva Schildts с природата и органиката. Създавала е мебели, лампи, битова техника, бижута, играчки, текстили и опаковки.  

"Зад всеки вид дизайн стои една душа, едно преживяване. Когато присъстваме - тогава имаме нещо истинско за споделяне. Ако наистина желаем да повлияем на някого трябва да не ни е страх да се разкрием и да бъдем себе си.”

EVA SCHILDT

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!