Bjørn Wiinblad|Великденска декорация

  • Марка: Rosendahl|Bjørn Wiinblad
  • Кат. номер: 54535
69,00 лв.

Bjørn Wiinblad Великден

 

Бял, 11 cm, Ø9.3 cm

Бялата порцеланова бонбониера на Bjørn Wiinblad е украсена с красиви люлякови флорални декорации и декоративни отвори в горната част. Висока е 11,2 cm, с диаметър 9,3 см, и може да бъде използвана за съхранение, като великденско яйце или като ваза за малки деликатни цветя. Бонбониерата е атрактивена декорация, която може да бъде изложена през пролетта и Великден. Може да бъде съчетана с останалите орнаменти от колекцията на Bjørn Wiinblad.

 

Дизайнер: Bjørn Wiinblad

Серия: Великден

Цвят: бял

Материал: порцелан

Диаметър: 9,3 cm

Височина: 11 cm

 

Грижа за продукта: Подходящ за съдомиялна машина.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти