Bjørn Wiinblad|Великденска декорация

  • Марка: Rosendahl|Bjørn Wiinblad
  • Кат. номер: 54534
78,00 лв.

Bjørn Wiinblad Великден

 

Бял, 16 cm, Ø13 cm

Красивата бонбониера, от две части, на Bjørn Wiinblad е направена от бял порцелан с нежни люлякови цветни илюстрации и красиви декоративни отвори в горната част. Висока е 16 см и може да бъде използвана като великденско яйце, за съхранение или дори ваза за малко деликатно цвете. Съвършената декорация за Великден и пролетта. Лилавите люлякови декорации по бонбониерата са вдъхновени от известните флорални мотиви на Bjørn Wiinblad. Тя елегантно допълва колекцията му, вдъхновена от цветовете на цветята.

 

Дизайнер: Bjørn Wiinblad

Серия: Великден

Цвят: бял

Материал: порцелан

Диаметър: 13 cm

Височина: 16 cm

 

Грижа за продукта: Подходящ за съдомиялна машина.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти