Lyngby Porcelæn|Великденска декорация

  • Марка: Rosendahl|Lyngby Porcelæn
  • Кат. номер: 201743
41,00 лв.

Lyngby Porcelæn

 

Светло жълт, 7,5 cm, Ø4,5 cm

Елегантните яйца за закачане от колекцията Rhombe на Lyngby Porcelæn са с височина 7 см. Направени от порцелан с деликатно гланцово покритие в бледо жълто. Към тях са добавени копринени панделки, отговарящи на цвета на яйцето. Панделките имат деликатно, златно отпечатано лого. Великденското яйце може да бъде комбинирано с останалите декорации от колекцията Rhombe или други яйца за закачане, изглеждащи възхитително на прозореца или на пролетна клонка.

 

Дизайнер: Lyngby Porcelæn

Серия: Rhombe

Цвят: светло жълт

Материал: порцелан

Диаметър: 4,5 cm

Височина: 7,5 cm

 

Грижа за продукта: Почистете със суха кърпа.

 

Lyngby Великден

 

Великден е празник, посветен на традициите и времето, споделено със семейството и приятелите. Възможност да се отпуснете в очакване на топлите месеци. Класическите великденски яйца на Lyngby пресъздават надеждата и оптимизма, който носи Великден.

Ярката, но фина цветова палитра внася елегантност със “забавна” нотка във Вашия дом и обещава, че пролетта идва. Светлите цветове и фината керамика контрастират съвършено с по - груби, текстурирани съдове и могат да бъдат комбинирани с цветя от градината. Завършени с цветни панделки, изработени от класически великденски венец и се насладете на ярките акценти, които повдигат домашното настроение. Съвършено балансираните модерни цветове и вечният дизайн на Lyngby внесат финес към Вашия Великден сега и за години напред.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти