Hammershøi|Великденска декорация

  • Марка: Rosendahl|KAHLER design
  • Кат. номер: 693239
73,00 лв.

KAHLER design

Именно на Великден усещаме, че пролетта е тук, а атмосферата е уловена в красивите великденски яйца на Kähler Hammershøi. Дизайнът на Kähler Hammershøi е отличителен за декорираните яйца от колекцията Hammershøi. Традиционните великденски символи по яйцата включват клонки, пера, яйца и цветя. Елегантният им вид е допълнен от панделки в жълто, така че да можете да ги закачите на прозореца или на пролетните клонки в красива ваза. По този начин лесно пресъздавате пролетното усещане в дома си и получавате уютна атмосфера. Декорацията е ръчно рисувана от Rikke Jacobsen и пренесена върху порцелана.

 

Дизайнер: Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen

Серия: Hammershøi Великден

Цвят: бял с декорации

Материал: порцелан

Диаметър: 3,5 cm

Височина: 4,7 cm

Грижа за продукта: Почистете със суха кърпа.

 

Hammershøi Великден

Великден е атмосферният празник на пролетта, а с колекцията Hammershøi Великден, Kähler му придава значението, което заслужава. Hammershøi - красивата набраздена рамка - украсена с фини мотиви от вестителите на пролетта като нарциси, яйца, зайци и клонки с деликатни, свежи цветя. Частите са декорирани с ръчно рисувани акварели, които внасят поетичен израз в дома, докато летните дни се приближават от ден на ден. Колекцията Hammershøi Великден се допълва с нови мотиви всяка година.

 

Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen

Rikke Jacobsen е съвремен художник, специализирал се в изкуството с натуралистична и поетична нотка. Дизайните й са вдъхновени както от ботанически, така и от деликатни, отличаващи се композиции. Неин проект е и Hammershøi Christmas. Hammershøi е проектирана от Hans-Christian Bauer.

 

Good design от 1893г.

Kähler е основана през 1839 г. и още през 1889 г., керамиката им впечатлява всички на Световното изложение в Париж - годината, през която е построена Айфеловата кула. През 19-ти и 20-ти век работилницата на Kähler е събирала множество от най - великите датски артисти на времето си. Част от тях са били Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi и Kai Nielsen. Днес Kähler е един от най - иновативните скандинавски брандове, а всичко създадено от него се изработва с почит към наследството и историята на Kähler. В центъра, на които са поставени традицията с автентичността, изкуството и креативността.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти