Декоративна възглавница|PAULA

  • Марка: Christina Lundsteen
197,00 лв.

Christina Lundsteen е датски дизайнер с неповторим усет за цвят, която желае да изпълните дома си с цветовете, които обичате и които ви правят щастливи. Тя предизвиква начина, по който мислим за смесването на цветове и мотиви, а колекциите ѝ не спират да изненадват със способността си да създадат зашеметяващи пространства за Вас и семейството Ви. Дори когато тества лимитите ни, го прави с елегантност. С опит в датската модна индустрия, тя има око за детайлите и страст за майсторство и традиционни техники. "Гордеем се с факта, че всяка възглавница и съставките й са ръчно изработена от европейски платове, не са тествана върху животни и са изпълнени с антибактериален пух." Качеството на продуктите е изключително, въпреки че тя сама изработва всяка възглавница, за да се подсигури, че е перфектна.

И двете страни могат да бъдат използвани за “предна”, което прави възглавницата по-лесна за съчетаване.

 

Плат: 100% Памучно кадифе

 

Размери: 60x40 см

 

Пълнеж: Възглавницата е пълна с малки пера с висока концентрация на пух, подбрани в Дания.

 

Грижа: Само химическо почистване.

 

Цвят: pale rose|бледо розов,  blush|червеникав

         caramel|карамел,  pale blue|бледо синьо.    

 

Дизайн: Christina Lundsteen

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти