СВЕЩИ МЕТАЛИК| 4бр

  • Марка: ester & erik
+ -
55,00 лв.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
ДОСТАВКА
ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвят: шампанско - 94

Размер: 32 cm, Ø 2,6 cm.

Време на горене: 8 часа.

 

Емблематични конусни свещи!

"Класическата конусова свещ представляваше първият продукт, потопен в нашето производство, и въпреки че това беше преди повече от 30 години, тя продължава да бъде нашата най-продавана свещ. Финият, заострен връх на свещта винаги я е правил уникална – отличителна черта, от която тя извлича елегантния, тънък вид, който я отличава като свещ от ester & erik."

Материал: Свещта е изработена от 100% чист парафинов восък без аромат. Произвежда се във фамилната фабрика на ester & erik в Дания, а фитилът е от 100% памук.

Краче: Крачето на свещта е с конична форма, за да пасва на повечето свещници.

Самозагасване: Свещта е самозагасваща, така че пламъкът угасва на 2-3 сантиметра от дъното (препоръчваме обаче никога да не оставяте запалени свещи без надзор).

Ръководство за гасене: Препоръчваме да използвате гасител за свещ. Това избягва дима и гарантира, че свещта е напълно угасена, като по този начин предотвратява тлеене на фитила. 

За свещи с лаково, златно или сребърно покритие е важно – след като угасите свещта – да премахнете най-външния слой лак от вдлъбнатината около фитила, за да може свещта да се запали отново без никакви затруднения.

Съвети: За да сте сигурни, че свещта гори по най-добрия възможен начин, препоръчваме да държите фитила къс, като поставяте свещите минимум на 10 см една от друга. Избягвайте поставянето на свещи на течение или над радиатор.

Конусните свещи се предлагат в 88 различни цвята, а 85 от цветовете се предлагат с лак. Благодарение на богатата цветова палитра винаги ще намерите перфектната свещ, която да освети с вкус всеки сезон или повод.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!