Ръчно изработена дървена скулптура

210,00 лв.

Ръчно изработена декоративна дървена кръгла скулптура от естествена иглолистна дървесина, от сръчните ръце на български майстор. Скулптурата е монтирана върху черна желязна матова стойка. 

Със своето рустикално присъствие, това дървено колело ще бъде елегантен декоративен елемент в повечето стаи и без съмнение ще добави нотка майсторство към всеки дом.

Тъй като дървото е естествен материал, с времето е възможно да се появят пукнатини, които ще подсилят състарения вид на скулптурата и не се считат за дефект.

Възможна е да бъде изработена по индивидуални размери на клиента.

Изделието е с поръчка и срокът за изработка е 7 дни.

Размера, цвета и визията могат да варират поради естеството на работа.

Произход: България

Размери: ~ 35 cm х 12 cm х 55 cm

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти