Ръчно изработена дървена верига

80,00 лв.

Ръчно иработена декоративна дървена верига от цяла естествена иглолистна дървесина от сръчните ръце на български майстор.

Подходяща за декориране на всяко помещение във вашия дом. Поставена върху книги, конзолни маси, подноси или в купа, тя ще придаде модерен рустикален акцент на декора ви. Създадена да добави текстура, тя е прекрасен избор за стилизиране на пространства. Отличава се със семпъл дизайн и натурален цвят.

Подходящ подарък за всеки повод.

Възможно е да бъде изработена по индивидуални размери и цвят по желание на клиента. 

Поръчката отнема до 7 дни за изработка.

Поради индивидуалната, ръчна изработка са възможни минимални разлики в цвета и размера.

Произход: България

Размери: ~ 30 cm х 6 cm

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти