Съвременна скулптура

+ -
1 400,00 лв.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
ДОСТАВКА
ЗА МОДУЛОРИСТА
ХАРАКТЕРИСТИКИ

Роден сьм в Долината на розите - Казанльк. От дете съм израстнал с любов кьм цветовете, текстурите и красотата на света около мен. Като дете, прекарвах безброй часове в изработка на интересни творби, постоянно усьвършенствайки уменията си и изследвайки нови техники.

С годините моята страст кьм изкуството само се задълбочаваше. Обучавах се самостаятелно, използвайки единствено собственото ми въображение, като винаги съм се възхищавал на някои от най-талантливите и вдъхновяващи художници на
нашето време. Така развих свой уникален стил, смесвайки реализъм с допир на абстрактен експресионизьм.

Чрез моето изкуство се стремя да уловя красотата на света около нас, да разказвам истории и да предизвиквам емоции, които да се свързват с хората по дълбок и личен начин. За мен изкуството не е само кариера, то е начин на живот, начин да се изразявам и да споделям своята визия със света.

 

Ръчно изработен.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.