Съд за съхранение и сервиране GÖMMA STEEL

  • Марка: KLONG
  • Кат. номер: 31601
98,00 лв. 88,00 лв.

Дизайнер - Mattias Stenberg.

Gömma Steel е допълнение към семейство Gömma, разработено специално за съхранение на храна. Подредете масата и оставете гостите си да бъдат изненадани от всичко - от масло до десерти. Gömma е изработена от неръждаема стомана с дръжка от дърво.

 

МАТЕРИАЛИ: Алуминий, подложката/подноса и детайлите - месинг

РАЗМЕРИ: Ø:115 mm H:150 mm

 

ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА:Съдът е подходящ за почистване в съдомиялна машина. Отстранете дръжката преди измиване. 

 

MATTIAS STENBERG

 

Mattias Stenberg е роден през 1975 и живее и работи в Стокхолм, където се установил като архитект и дизайнер през 2010. Първоначално се упражнява за инженер/изследовател в Швеция и изкарва образования в Инженерство и Архитектура в Кралския Институт по Технология в Стокхолм. Mattias комбинира архитектурата и дизайнът и работи върху проекти, свързани със съвременна жилищна архитектура, мебелировка, осветление и ежедневни предмети. Тези проекти стигат от прототипна разработка до ръчна изработка и производство. 

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти