Огледало ANGUI

  • Марка: AYTM
  • Кат. номер: 50211
1 309,00 лв.

Огледалото Angui е едно внушително и практично попълнение към всеки вход, коридор или спалня. Елегантната форма на рамката е стабилно прикрепена към мраморната основа и е функционална и декоративна. Под самото огледало има рафт, перфектен за всички дребни аксесоари, от които имате нужда. Колекцията Angui се състои от множество стилни и изтънчени огледала, столове, пейки и рафтове в различни размери, които ще развият личния ви стил.

 

Цвят: антрацитно|черно

 

Размер: Д: 46 x Ш: 28 x В: 180 см

 

Състав: Стомана 100%, Мрамор 100%, Стъкло 100%

 

Грижи: Продуктът не изисква специални грижи.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти