Поднос|табла MOJITO

  • Марка: JAMIDA
  • Кат. номер: AB3215/370
57,00 лв.

Дизайнер - Asta Barrington.

Размер: 32x15 cm

Цвят: зелен

Ръчно изработени от скандинавска бреза, доставена от шведския остров Йоланд и сертифицирана от Forest Stewardship Council (FSC).

 

Грижа за продукта: Подходящи за съдомиялна машина.

 

Asta Barrington

 

Asta живее и работи в красивия град Bath в югоизточна Англия. Завършила е Кралския Колеж по Изкуство, специализирайки в бродирани текстили, след което създава и развива собствена марка боядисани на ръка бродирани шалове и завивки от луксозни фибри от кашмир и коприна. Продуктите ѝ се продават в продължение на години в магазини като Barneys New York, Barneys Japan, The Cross и Designers Guild в Лондон.

След преместването ѝ в Bath работата ѝ се развива в правенето на десени за интериорни продукти за топ производители, които също срещат световен успех. През цялата си кариера черпи вдъхновение от народно творчество, находки от битовия пазар, хартиена ефемера,                                           световни текстили и всичко цветно. Стилът ѝ се състои от сложни мотиви, сплетени по такъв начин, че да образуват по големи изображения като фантастични риби или пойни птици.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти