Порцеланова бутилка | с поръчка

  • Марка: ZLATNA PORCELAIN
+ -
95,00 лв.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
ДОСТАВКА
ХАРАКТЕРИСТИКИ

Красива дизайнерска бутилка за мляко от порцелан с черни точки, която блести с топлите си цветове и носи усещане за уют и щастие. Направена от най - добрия порцелан с много любов и внимание.

Продуктът е част от лимитирана серия и е по-скъп от другите ни бутилки за мляко, тъй като всяка една точка е нарисувана ръчно и са нужни между 60 и 80 минути за една бутилка. Процесът изисква умения и търпение, тъй като отнема доста време, заради което продуктът ще се произвежда в много малки партиди.

Изпича се два пъти - веднъж на 915 ° и после на 1200 °, което прави порцеланът изключително издръжлив и блестящ.

Всяко покритие е без олово и е безопасно за здравете. Препоръчваме да се мият на ръка, както всички ръчно изработени съдове. Може лесно да се почисти, като се налее гореща вода в него.

 

Размери: 22x9x9 (Побира около 1200 мл.)

 

Продуктът ни е идеалният подарък за специален за вас човек.

 

Ръчно изработени с любов. Опаковани с грижа.

 

Ние опаковаме всеки артикул много внимателно и правим всичко възможно, за да бъдем екологични. Всеки артикул е опакован с любов в подаръчна кутия с тишу. Обичаме да отделяме допълнителни грижи за опаковането на подаръци, което прави всеки един наистина неповторим точно като човека, на когото ще бъде подарен. 

 

Моля, имайте предвид малки разлики в размерите и формите между елементите, тъй като всички те са ръчно изработени. Всеки един е единствен по рода си. Цветовете на покритието също могат да се различават леко, дори в една и съща партида.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!