CHANDELIER no. 56|свещник

  • Марка: Ro collection Denmark
  • Кат. номер: 6912002510
176,00 лв. 126,00 лв.

Chandelier no. 56 е вдъхновен от традиционните скандинавски свещници - корони. Ръчно изработен от фаянс, изисква внимателно боравене с него. Прозрачният блестящ гланц добавя дълбочина и кара свещника да изглежда сякаш е направен от стъкло. Пигментите в гланца се събират в ъглите и ръбовете, подчертавайки формата и съвършения дизайн. Свещникът е предназначен за четири високи свещи, но изглежда прекрасно и с по-малко.

Произвежда се в малка фабрика в Португалия, където грънчарски традиции са съществували с поколения.

 

МАТЕРИАЛфаянс с цветни полупрозрачни гланцове; фаянсът олекотява продуктът, което подчертава дизайна чудесно

 

ЦВЕТОВЕ: розов

 

РАЗМЕРИ: В: 17 x Ш: 14 x Д: 14 см

 

ГРИЖИ: Да не се мие в съдомиялна. Да се почиства само с щадящ сапун под топла вода. Никога не използвайте остри предмети, за да почистите останалия восък. Препоръчваме да не оставяте свещите да изгарят напълно, тъй като това може да обезцвети или да повреди продукта.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти