Чаша за джин | 2 бр. | Holmegaard

  • Марка: Holmegaard
82,00 лв.

Сервирайте напитките си в елегантни стъклени съдове от гамата Perfection. Характерният дизайн е изчистен и минималистичен, осигуряващ приятно визуално представяне на напитката. Благодарение на дизайна на чашата е лесно да поемете вкусовете и ароматите и да им се насладите. Те са част от колекция от чаши с минималистичен и семпъл дизайн, който лесно се съчетава с всякакви прибори за хранене. Ако искате да придадете хармоничен вид на вашата подредена маса, допълнете тези чаши за джин с други артикули от колекцията Perfection.

 

Дизайнер: Tom Nybroe, Holmegaard

Серия: Perfection

Сума: 1

Номер на продукта: 5706422106928

Цвят: прозрачен

Материал: фино стъкло

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти