Чаши за бяло вино HAMMERSHOI 2 бр.

  • Марка: Rosendahl|KAHLER design
69,00 лв.

Веднага усещате наследството на Kähler от гордото, традиционно майсторство, когато държите и отпивате от новите чаши за вино в серията Hammershøi на Kähler. Пропорциите са балансирани и класически, а дизайнерският език на чашите за вино във взаимодействие с емблематичните канали подчертава класическия, но съвременен израз на серията, която е вечно актуална. Жлебовете на столчетата се издигат почти до основата на горната част. Обърнете внимание и на детайлите, където стъблото се стеснява както в горната, така и в долната част – ясна препратка към дизайнерската традиция, която е отличителен белег на ваза Hammershøi. Чашите се предлагат в опаковка от две чаши за червено и бяло вино, или в прозрачна версия, или във версия със зелено столче и основа.

 

Дизайнер: Ханс-Кристиан Бауер

Серия: Hammershøi

Съдържа: 35 cl

Количество: 2

Цвят: зелен

Материал: машинно пресовано стъкло

Размери: H: 18,5 x Ø 8,5 см

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

KAHLER DESIGN

Традиции за ръчно изработен дизайн от 1839г.

Kähler е част от Rosendahl Design Group – семейство от дизайнерски икони, които издържат на безкрайна употреба и възхищение. Историята на Kähler започва през 1839 г. и традициите в ръчно изработения дизайн, които са разработени оттогава, представляват модерна и чувствена приказка за дизайн, където всеки е добре дошъл. Kähler се свързва с наследство от иновативни глазури, креативни дизайни и отличителни артистични сътрудничества. Kähler се основава на дълга традиция на художествено сътрудничество и занаятчийски традиции и е основана през 1839 г., когато Herman Kähler открива работилница за керамика в Næstved. Въпреки това, едва когато синът му Херман А. Келер се присъединява към работилницата, тя става световно известна с уникален дизайн и художествена керамика. От основаването си преди повече от 180 години Kähler е известен със своите класически ръчно изработени дизайнерски традиции. И до днес ние все още почитаме това наследство и ясни репродукции на настоящето, изградено върху миналото. Въпреки че Kähler се разрасна като дизайнерски колектив с богатство от сродни художници, философията и подходът остават същите, каквито са били винаги, а именно, че продължаваме да работим с някои от най-великите съвременни дизайнери и занаятчии. Майсторството, креативността и артистичните сътрудничества са част от ДНК-то на Kähler от самото начало. И все още са. Това е, което направи Kähler емблематична марка за керамика, която начерта курса на датския керамичен дизайн. Ние създаваме всички наши продукти въз основа на традициите на ръчно изработения дизайн на Kähler. Винаги сме правили това - и винаги ще го правим.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти