Черна чаша със златна дръжка "ДОБРО УТРО"

  • Марка: URBAN NATURE CULTURE Amsterdam
30,00 лв.

Те могат да говорят каквото искат, но ние сме почти сигурни, че романтиката не е мъртва. Просто е трансформирана в нещо ново, нещо различно. Нещо, което можете да докоснете, споделите – нещо, което поддържа чая и кафето ви топли. Това е чашата Good Morning на Urban Nature Culture, една от нашите изключителни керамични красоти, която продължава да се завръща грандиозно във всяка нова колекция.

Тъй като златната дръжчица и гладкото, органично докосване започнаха да съблазняват клиентите, ние ви я предоставихме в няколко примамливи цвята. Любимата на Urban Nature Culture също се предлага и в няколко варианта с произведения на изкуството. И можете да сте сигурни, че ще има още в следващата ни колекция.

Насладете се на питието си и започнете деня си с най-доброто, което можете да носите. Всяка чаша Good Morning носи усмивка на лицето ви, независимо колко рано е сутринта ви.

 

Материал: Керамика
 
Размер: Ø 11 cm
 
Безопасна за храна: Да
 
Безопасна за поставяне в микровълнова фурна: Не
 
Безопасна за поставяне във фурна: Не
 
Подходяща за съдомиялна машина: Не

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

От 19-годишна възраст Ан Мари Херманс пътува по света, намирайки красота и съкровища във всяко кътче на планетата. Винаги вдъхновена от изобретателните умове и невероятните продукти, които могат да оживеят от това, нейните пътувания я водят към нови продукти, скрити скъпоценни камъни и креативни хора, които я вдъхновяват за нови колекции. Поддържането на древни техники и изкуство в хармония с природата е една от най-важните цели в нейния живот. Точно поради което тя стартира своя собствена марка Urban Nature Culture.

Една от причините Urban Nature Culture Amsterdam да бъде оживена е, че Ан вярва, че грижата за бъдещето на нашия свят, природата и нейните обитатели, може да бъде постигната само като се вгледаме в себе си. Промяната е в самите нас. UNC е марка за дома и начин на живот, която непрекъснато я предизвиква – да се чуди как да добави по-добра стойност към нашата планета и нейните обитатели, нас хората.

Стъпка по стъпка намираме повече начини за производство на продукти по устойчив начин. Не само като плащаме справедливи заплати на талантливите занаятчии или честни търговци и компании, които осигуряват страхотни продукти за домовете ни, но също и чрез използване на нови и щадящи планетата източници или вторични вместо нови суровини. Наше задължение е да инвестираме в бъдещето и да бъдем прозрачни относно начина, по който произвеждаме стоките си.

По този начин всяка сутрин се събуждаме с най-добри намерения – да си помагаме един на друг и на нашия свят, да правим света малко по-добър всеки ден. 

Urban Nature Culture Amsterdam, за любовта към нашия свят.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти