Декоративна фигура | Скорпион

  • Марка: Medusa Copenhagen
  • Кат. номер: 14577
79,00 лв. 60,00 лв.

Детето Скорпион е пълно с противоречия. Погледа му върху живота е като черно и бяло - дяволски или божествен в зависимост от настроението. Изключително чувствителна и внимателна нагласа със сигурна интуиция. Дете, което се ангажира на 100% и иска да вникне във всичко. Скорпионът има удивителна воля и сила. Притежават магнитно привличане, поради коеро често поемат водещата роля в даден случай.

 

Размери: 13cm

 

Новата колекция на Medusa-Copenhagen е представена от 12 причудливи и цветни зодии. Всяка има детайли, които отразяват характера на даден зодиакален знак. Персонализиран подарък за кръщене, рожден ден или просто като изненада за Ваш близък.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти