Декоративна фигура Водолей

  • Марка: Medusa Copenhagen
  • Кат. номер: 14572
79,00 лв. 60,00 лв.

Знакът на Водолея се управлява от планетата Уран - планетата на свободата - което го прави труден за манипулиране. Желанието на Водолея за свобода е голямо, поради което той обича да прави обратното на това, което правят всички останали. Очарователно и пъргаво дете с развито въображение и креативност. Сигурна характеристика е и чувството им за справедливост.

 

Размери: 13cm

 

Новата колекция на Medusa-Copenhagen е представена от 12 причудливи и цветни зодии. Всяка има детайли, които отразяват характера на даден зодиакален знак. Персонализиран подарък за кръщене, рожден ден или просто като изненада за Ваш близък.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти