Диван ALICUDI

  • Марка: CALIA ITALIA
3 877,00 лв.

Кръстен на остров Ерика (Хедър), който е доминиран от планината Filo dell'Arpa (местен диалект за „мишелов“), Alicudi има облегалка със скрити шевове и разполага с облегалки за глава и подлакътници. Допълнителните елементи създават обгръщащ мотив, който придава усещане за гостоприемство. На функционално ниво, накланящата се облегалка позволява да се регулира дълбочината на седалката, отразявайки плажовете на острова, които се движат напред и назад в зависимост от морските течения. Съвременният стил на модела е подчертан от наличието на тънки крачета, предлагани в различни цветове. Калъфите се предлагат в кожа, плат и микрофибър. Накланящият се диван Alicudi 2 е с напълно сваляеми калъфи, с изключение на фиксираните версии.

 

Структура: борова дървесина, многослоен и шперплат, покрити със 100% полиестерна подложка, допълнително обвити с термозалепена текстилна тъкан, съчетана с плат; облегалките се опират на метален механизъм*

Подплата: възглавници за седалки от екологична полиуретанова пяна, покрити с подплата от 100% полиестер

 

Изтеглете файла или вижте прикачените снимки.

Изпратете запитване за повече информация.

Цените, зависещи от размерът, използваните части и материалите, започват от 3877.00 лв. и са без ДДС.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

CALIA ITALIA

Либорио Винченцо Калия, основателят на Calia Italia, е роден през 1926 г. Той започва да посещава занаятчийска работилница, когато е много малък. Там той се научава как да прави дърводелски изделия, реализирайки различни видове предмети, изработени от дърво, от полезни инструменти до произведения с изключителна изработка, за да украсят всяка къща.

 

През 1944 г., когато е само на 18 години, той започва собствен бизнес и през 1965 г. започва изследователски проект, който завършва с проектиране и производство на един единствен вид продукти, предназначени да накарат хората да се чувстват добре: мека мебел.

 

Оттогава ние произвеждаме дивани с достъпен, демократичен дизайн с грижа и внимание към детайлите в Матера, за да достигнем до всяка точка на света.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти