Диван EDO

  • Марка: CALIA ITALIA
2 910,00 лв.

Диванът Edo се характеризира с боядисана метална конструкция, налична в различни покрития, включително Graubraun, античен бронз и титан (при поръчка). Класическият дизайн на подлакътника ви позволява да легнете удобно, а наличието на механизъм за накланяне (предлага се при поискване) значително увеличава дълбочината на модела. Нещо повече, облегалката за глава, която може да се повдига ръчно, допринася за подобрената ергономичност на седалката. Пълнежът е от наслоена полиуретанова пяна с различна плътност и е покрита с полиестерен слой. Пружината на седалките е осигурена от преплетени еластични колани с дървена носеща конструкция. Edo се предлага и с накланящи се облегалки, които значително увеличават дълбочината на седалката, превръщайки я в легло. За тези, които обичат да релаксират на дивана, Edo е за вас.

 

Структура: борова дървесина, многослоен и шперплат, покрити с полиуретанова пяна, покрита със 100% полиестерен слой. Само при накланящите се версии гърбовете лежат върху метален механизъм*

Подплата: възглавници от екологична полиуретанова пяна, покрита със 100% полиестерен слой

 

Изтеглете файла или вижте прикачените снимки.

Изпратете запитване за повече информация.

Цените, зависещи от размерът, използваните части и материалите, започват от 2910.00 лв. и са без ДДС.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

CALIA ITALIA

Либорио Винченцо Калия, основателят на Calia Italia, е роден през 1926 г. Той започва да посещава занаятчийска работилница, когато е много малък. Там той се научава как да прави дърводелски изделия, реализирайки различни видове предмети, изработени от дърво, от полезни инструменти до произведения с изключителна изработка, за да украсят всяка къща.

 

През 1944 г., когато е само на 18 години, той започва собствен бизнес и през 1965 г. започва изследователски проект, който завършва с проектиране и производство на един единствен вид продукти, предназначени да накарат хората да се чувстват добре: мека мебел.

 

Оттогава ние произвеждаме дивани с достъпен, демократичен дизайн с грижа и внимание към детайлите в Матера, за да достигнем до всяка точка на света.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти