Диван GENIUS LOCI

  • Марка: CALIA ITALIA
4 110,00 лв.

Genius Loci е геометрично оформен диван, който ви позволява да повдигнете възглавницата на облегалката по два различни начина. Първо, за да се увеличи дълбочината на седалката и второ, за да се регулира височината на самата облегалка. Ако изберете този диван, ще бъдете придружени в свят, където времето е спряло и оставя място за автентично комфортно изживяване.

 

Структура: бор, бук-дърво, многослойно покрити с полиуретанова пяна; допълнително покритие от термосвързано влакно, подплатено с платно

Подплата: възглавници от екологична полиуретанова пяна и мемори пяна, покрити със 100% полиестерен слой; допълнително покритие от термосвързано влакно, подплатено с платно

 

Изтеглете файла или вижте прикачените снимки.

Изпратете запитване за повече информация.

Цените, зависещи от размерът, използваните части и материалите, започват от 4110.00 лв. и са без ДДС.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

CALIA ITALIA

Либорио Винченцо Калия, основателят на Calia Italia, е роден през 1926 г. Той започва да посещава занаятчийска работилница, когато е много малък. Там той се научава как да прави дърводелски изделия, реализирайки различни видове предмети, изработени от дърво, от полезни инструменти до произведения с изключителна изработка, за да украсят всяка къща.

 

През 1944 г., когато е само на 18 години, той започва собствен бизнес и през 1965 г. започва изследователски проект, който завършва с проектиране и производство на един единствен вид продукти, предназначени да накарат хората да се чувстват добре: мека мебел.

 

Оттогава ние произвеждаме дивани с достъпен, демократичен дизайн с грижа и внимание към детайлите в Матера, за да достигнем до всяка точка на света.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти