Често задавани въпроси (FAQ)

?
Как мога да върна продукт и при какви условия?

Купувачът има право да върне продукта по условия, определени в Закона за защита на потребителите и в срок до 14 дни от датата на получаване на продукта.

 

Връщането на продукта се приема, единствено при условие, че продуктът е в оригиналната опаковка, с всички обозначения и етикети, без да е бил използван, замърсен, повреден или третиран с каквито и да е препарати. За да върнете продукт, моля попълнете Формуляра за връщане и да приложете оригиналния платежен документ/касов бон на върнатия продукт. Връщането на продукт става чрез куриерска фирма Еконт: гр. Варна, кв. Бриз, ул. „Борис Окс“ №6 за „Модулориста“ ЕООД.

 

Възстановяването на средствата за закупения продукт става след приемане на продукта от наша страна, като годен за връщане и в срок до 14 дни, считано от датата на получаване на върнатия продукт. При връщане на продукт, включващ безплатна доставка, Купувачът се задължава да заплати 2 куриерски такси за транспорт или сумата за тях ще бъде удържана средствата за възстановяване.

 

Замяна на продукт

Купувачът има право да поиска замяна на закупен продукт до 14 дни след получаването му, с друг в наличност, при условия, че продуктът е в оригиналната си опаковка, с всички обозначения и етикети, без да е бил използван, замърсен, повреден или третиран с препарати.

 

За да замените продукт, моля попълнете  Формуляра за връщане и в него опишете продукта, с който искате да направите замяната. Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас на office@modulorista.com.

?
Мога ли да поръчам с наложен платеж?

Продукти на стойност до 200 ( двеста) лв. могат да бъдат поръчани с наложен платеж.

?
Ако продуктът е изчерпан как мога да процедирам?

Моля, свържете се с нас на адрес office@modulorista.com

?
Мога ли да променя информацията за вече направена поръчка и към кого трябва да се обърна?

Ако поръчката не е предадена на куриер за доставка, можете да направите промени на office@modulorista.com

?
Колко време отнема изпълнението на поръчката?

Наличните продуктите се доставят в рамките на 2 до 5 работни дни. При продуктите с поръчка сроковете се уточняват след запитване до съответния производител. За актуална информация по движението на вашата поръчка, моля, свържете се с нас на office@modulorista.com

?
Ако съм таксуван грешно как мога да процедирам?

Моля, свържете се с на office@modulorista.com

?
Как мога да откажа поръчката си?

Моля, свържете се с нас на office@modulorista.com В случай, че вече сте получили потвърждение от куриер и сте заплатили поръчката си, моля използвайте Формуляра за връщане.

?
Мога ли да върна продукт с друга куриерска фирма?

Да, моля свържете се с нас на office@modulorista.com , за да уточним доставката.

?
Къде доставяте?

Навсякъде в България, според желанието на клиента.

 

?
Извършвате ли доставки извън България?

Извършваме доставки в рамките на ЕС. За страни извън съюза, моля свържете се с нас на office@modulorista.com

?
Специална грижа за даден продукт?

Можете да откриете подробна информация относно грижата за продуктите в тяхното описание. Ако все още имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

?
Какви начини на плащане предлагате?

Можете да платите чрез системата за разплащане в онлайн магазина ни, използвайки някой от следните разплащателни методи:

  • Кредитна или дебитна карта .
  • Epabg

Както и с наложен платеж при получаване на продукта, или с банков превод. Бихме искали да обърнем внимание, че наложеният платеж е възможен само за продукти на стойност до 200 лв. При желание да платите с банков превод, моля, свържете се с нас предварително на office@modulorista.com

?
Какво може да забави поръчката ми?

Поръчката може да се забави при форсмажорни обстоятелства. В случай на забавяне, ще се свържем с вас на посочения от вас телефон за контакт.

?
С коя куриерска фирма се извършва доставката?

Доставките се извършват с куриерска фирма „Еконт“.

?
Как мога да проследя поръчката си?

Ще получите съобщение на посочения от Вас телефон, от куриерската фирма с номер на товарителница.

?
Как да се свържа с вас?

Можете да се свържете с нас на имейл адрес: office@modulorista.com или на телефон (очаквайте скоро)

Ако не намирате отговор на Вашия въпрос, може да се свържете с нас на office@modulorista.com, с удоволствие ще Ви помогнем.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас