Фенер HIGH BUILDING

  • Марка: Rosendahl|KAHLER design
85,00 лв.

Фенерите URBANIA на KAHLER са красива и модерна колекция, която слива строгото излъчване на формите с топлите усещания от чаена свещ. BACHE и BENDIX BECKER са създателите на тази изящна серия керамични къщи. Свещниците отразяват модерна интерпретация на градския пейзаж чрез елегантния и изключителен израз на класическия скандинавски дизайн. Характерно за дизайна е, че всеки отвор е ръчно издълбан използвайки културното наследство на KAHLER и съвременна качествена керамика. 

HIGH BUILDING е реплика на модернистична жилищна сграда в наситено бяло, която разпръсква прекрасни силуети и примамливи сенки. 

 

Размери: Д: 7,5 х Ш: 7,5 х В 22 cm

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти