ФЕНЕР ORA|с поръчка

  • Марка: AYTM
  • Кат. номер: 50595
265,00 лв.

Фенерът ORA е създаден да експериментира със светлината и да ви напътства през нощта. Проектиран е така, че да разпръсква светлината в две посоки: като лек проблясък отзад и по-силен лъч отпред, осветяващ веранди и тераси. Дизайнът на колекцията ORA третира светлината по различен начин от другите фенери, правейки атмосферата по-уютна и примамлива. Сложете любимата си свещ вътре като вдигнете капака.

 

Размер:

Ø 26,4 x В 43,4 cм

Ø 26,4 x В 58,4 cм

Ø 26,4 x В 73,4 cм

 

Цвят: Тъмнокафяв джинджифил, Горско зелено, Бордо, Черно, Сиво-кафяво

 

Състав: Мека стомана 100%, Стъкло 100%

 

Грижи за продукта: Продуктът не изисква специални грижи.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти