Фенер TIVOLI

  • Марка: Rosendahl|KAHLER design
95,00 лв.

Фенерите URBANIA на KAHLER са красива и модерна колекция, която слива строгото излъчване на формите с топлите усещания от чаена свещ. BACHE и BENDIX BECKER са създателите на тази изящна серия керамични къщи. Свещниците отразяват модерна интерпретация на градския пейзаж чрез елегантния и изключителен израз на класическия скандинавски дизайн. Характерно за дизайна е, че всеки отвор е ръчно издълбан използвайки културното наследство на KAHLER и съвременна качествена керамика.

Градините TIVOLI са създадени през 1843 година и се намират в центъра на Коменхаген. Главният им вход е проектиран от  архитектите Richardt Bergmann и Emil Blichfeldt и открит през 1890 година.

 

Размер: Д: 11 х Ш: 8,5 х В: 18,5 cm

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти