GÖMMA |БЯЛА

  • Марка: KLONG
  • Кат. номер: 31602
+ -
96,00 лв.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
ДОСТАВКА
ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дизайнер - Mattias Stenberg.

Gömma, което означава “да скрия”, разкрива предназначението му. Съхранявайте вещите си, но оставете на показ декорацията. От ключовете, които оставяте в антрето, до бижутата на тоалетката Ви. Декорацията, в която може да скриете всичко, е налична в три размера. Изработена от стомана с детайли от месинг, включва и подложка/поднос.

Малка: Бял; Средна: Сив; Голяма: Зелен, Бял

 

МАТЕРИАЛИ: Алуминий, подложката/подноса и детайлите - месинг

РАЗМЕРИ: Малка: 12x12cm; 

 

ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА: Почистете при нужда с вода и препарат за съдове. Подложката е с покритие, за да се избегне прекомерено полиране. Да не се поставя в съдомиялна машина.

 

MATTIAS STENBERG

 

Mattias Stenberg е роден през 1975 и живее и работи в Стокхолм, където се установил като архитект и дизайнер през 2010. Първоначално се упражнява за инженер/изследовател в Швеция и изкарва образования в Инженерство и Архитектура в Кралския Институт по Технология в Стокхолм. Mattias комбинира архитектурата и дизайнът и работи върху проекти, свързани със съвременна жилищна архитектура, мебелировка, осветление и ежедневни предмети. Тези проекти стигат от прототипна разработка до ръчна изработка и производство. 

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!