HOLMEGAARD|Великденска декорация

  • Марка: Holmegaard
48,00 лв.

Прекрасните великденски украси от духано боросиликатно стъкло на Holmegaard са вдъхновени от пролетта, радостта и ярките цветове, които тя носи. 7,5-сантиметровата декорация символизира семената в пролетната почвата, подготвяйки се да покълнат. Пастелно жълтият великденски цвят освежава дома и създава пролетно настроение, докато повтарящите се редици от ръчно рисувани, свързани точки привличат окото. Декорациите се рисуват ръчно и придават уникален вид на всяко яйце. Конец в сребрист цвят улеснява окачването на яйцата на прясно отрязани клони – поставени в голяма ваза – където моментално ще разпръснат великденско настроение в дома. Можете да ги закачите и до прозореца, където ще отразяват лъчите на пролетното слънце и ще станат още по-красиви. Великденската висулка от Holmegaard също е идеален подарък за великденския обяд със семейството или приятелите.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

Материал: духано боросиликатно стъкло

Размер:

Височина 7,50 см

Диаметър 5,50 см

Дизайнер: Meyer-Lavigne

Артикулен номер: 4800435

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти