Hurricane | свещник

  • Марка: Ro collection Denmark
  • Кат. номер: 7013990010
250,00 лв. 175,00 лв.

Вдъхновен от антикварните керосинови лампи, при които висок стъклен цилиндър разпространява светлината и защитава пламъка, се ражда Hurricane. Фенерът разпространява носталгична светлина през летните нощи и добавя уют към интериора.

Пространствената вътрешност на Hurricane позволява свещта да гори спокойно, независимо дали е вътре или навън. Фенерът е ръчно изрботен от леко и качествоно стъкло. При тази техника в стъклото могат да се получат малки балончета въздух и наситеността на цвета може да се различава.

Hurricane е проектиран от Rebecca Uth.

 

Размери: В: 25 см; Ø: 17 см

Цвят: опушено сиво|златно

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти