Кашпа|Саксия|Ваза TERRA

395,00 лв.

TERRA означава земя и е семейство от саксии и контейнери за съхранение, които символизират нашата връзка с природата. Със своя семпъл дизайн и органичен завършек, семейството TERRA изглежда скромно и основателно, независимо къде е поставено. Поставете две саксии една до друга на открита тераса, за да добавите динамичен и личен щрих към вашата външна зона – или внесете усещането за природа вътре и използвайте саксия за цветя TERRA с чинийка за саксия TERRA и покажете красиво вашите стайни растения. Колекцията TERRA е направена от глинеста почва, материал, който се среща в изобилие в природата. Естествената глина е изразителна със своя топъл и землист цвят, който върви с почти всичко. 

 

Размер: Ø40 х H45 cm

 

Цвят: Кафяв

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти