Кашпа TORUS|Ваза

  • Марка: AYTM
194,00 лв.

Всички изпитваме нуждата да сме част от нещо. Това чувство е основна част от човешкото съществуване. Сами сме перфектни, но само заедно с тези, които обичаме, можем да усетим кои сме всъщност. Точно това символизира саксията TORUS с композицията си от две части. Всяка част е красиво оформена, но разкриват истинската си същност едва, когато са заедно. С ексклузивният си вид, тези саксии могат да изпъкнат във всеки дом. Изработени са по такъв начин, че да подкрепят растежа на цветята в тях по най-добрия начин. Когато поливате цветята си в саксията TORUS, основата действа като триветка за излишната вода.

 

Размер: Ø 22 x H 30,6 см;

            Ø 17 x H 23 см.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти