Коледен свещник | Джинджифилова къщичка

  • Марка: Rosendahl|KAHLER design
79,00 лв.

Kähler Gingerbread е съвременна джинджифилова къща от Kähler, където комбинацията от очарователен изказ и ръчно изработени дизайнерски традиции се срещат с топлината на чаените свещи, създавайки едновременно стил и уют в тъмните декемврийски вечери. Джинджифиловата къща е истинска класика, която се предлага в различни версии в много страни. Ако веднъж сте се опитвали да се впуснете в изкуството на приготвянето на сладкиши, ще знаете, че не е толкова лесно – но с Kähler Gingerbread вие със сигурност ще успеете и за капак на всичко ще добавите допълнителен коледен дух във вашите дом със светлина, струяща от ръчно издълбаните отвори. Свещниците се предлагат в две разновидности и имат кафява, матова външност, подобна на джинджифилово тесто. Те са украсени с бели, лъскави декорации и имат бели покриви като глазура.

 

Дизайнери: Bache & Bendix Becker

Серия: Gingerbread

Размер: среден

Цвят: кафяв

Материал: керамика

Размери: В 15.5 x Ш 12.5 x Д 7.5 cm

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

KAHLER DESIGN

Традиции за ръчно изработен дизайн от 1839г.

Kähler е част от Rosendahl Design Group – семейство от дизайнерски икони, които издържат на безкрайна употреба и възхищение. Историята на Kähler започва през 1839 г. и традициите в ръчно изработения дизайн, които са разработени оттогава, представляват модерна и чувствена приказка за дизайн, където всеки е добре дошъл. Kähler се свързва с наследство от иновативни глазури, креативни дизайни и отличителни артистични сътрудничества. Kähler се основава на дълга традиция на художествено сътрудничество и занаятчийски традиции и е основана през 1839 г., когато Herman Kähler открива работилница за керамика в Næstved. Въпреки това, едва когато синът му Херман А. Келер се присъединява към работилницата, тя става световно известна с уникален дизайн и художествена керамика. От основаването си преди повече от 180 години Kähler е известен със своите класически ръчно изработени дизайнерски традиции. И до днес ние все още почитаме това наследство и ясни репродукции на настоящето, изградено върху миналото. Въпреки че Kähler се разрасна като дизайнерски колектив с богатство от сродни художници, философията и подходът остават същите, каквито са били винаги, а именно, че продължаваме да работим с някои от най-великите съвременни дизайнери и занаятчии. Майсторството, креативността и артистичните сътрудничества са част от ДНК-то на Kähler от самото начало. И все още са. Това е, което направи Kähler емблематична марка за керамика, която начерта курса на датския керамичен дизайн. Ние създаваме всички наши продукти въз основа на традициите на ръчно изработения дизайн на Kähler. Винаги сме правили това - и винаги ще го правим.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти