Купа OGAWA FISHES

  • Марка: URBAN NATURE CULTURE Amsterdam
140,00 лв.

Серията Ogawa на Urban Nature Culture със своите успокояващи неутрални тонове и петна се превърна в нов фаворит в много домакинства. Този сезон UNC разширява серията с дизайна Ogawa Fishes, идеално съвпадащ с другите артикули на Ogawa. Серията Риби внася още повече движение на масата с три различни, ръчно рисувани абстрактни произведения на риби. Ogawa носи японското име за малък воден поток, в който най-вероятно ще намерите фината, изискана риба, изобразена на тази купа. Като символ на живота, движението и следването на вашия инстинкт, рибите Ogawa обичат да ви вдъхновяват по време на обилно хранене. Предлага се в три различни дизайна и два размера.

 

Материал: Керамика
 
 
Размер OGAWA C: Ø 35 * 4.5 cm
 
Номер на продукта: 107460
 
 
Размер OGAWA A |изобразени три риби|: Ø 16 * 6.7 cm
 
Номер на продуктаr: 107458
 
 
Размер OGAWA B: Ø 16 * 6.7 cm
 
Номер на продуктаr: 107459
 
 
ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

От 19-годишна възраст Ан Мари Херманс пътува по света, намирайки красота и съкровища във всяко кътче на планетата. Винаги вдъхновена от изобретателните умове и невероятните продукти, които могат да оживеят от това, нейните пътувания я водят към нови продукти, скрити скъпоценни камъни и креативни хора, които я вдъхновяват за нови колекции. Поддържането на древни техники и изкуство в хармония с природата е една от най-важните цели в нейния живот. Точно поради което тя стартира своя собствена марка Urban Nature Culture.

Една от причините Urban Nature Culture Amsterdam да бъде оживена е, че Ан вярва, че грижата за бъдещето на нашия свят, природата и нейните обитатели, може да бъде постигната само като се вгледаме в себе си. Промяната е в самите нас. UNC е марка за дома и начин на живот, която непрекъснато я предизвиква – да се чуди как да добави по-добра стойност към нашата планета и нейните обитатели, нас хората.

Стъпка по стъпка намираме повече начини за производство на продукти по устойчив начин. Не само като плащаме справедливи заплати на талантливите занаятчии или честни търговци и компании, които осигуряват страхотни продукти за домовете ни, но също и чрез използване на нови и щадящи планетата източници или вторични вместо нови суровини. Наше задължение е да инвестираме в бъдещето и да бъдем прозрачни относно начина, по който произвеждаме стоките си.

По този начин всяка сутрин се събуждаме с най-добри намерения – да си помагаме един на друг и на нашия свят, да правим света малко по-добър всеки ден. 

Urban Nature Culture Amsterdam, за любовта към нашия свят.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти