LED ЛАМПА CASTELLUM|с поръчка

  • Марка: AYTM
  • Кат. номер: 50578
390,00 лв.

Декоративната CASTELLUM лампа е вдъхновена от датската църква в Bispebjerg, Grundtvigskirken. Стоманата с прахово покритие придава на лампата силен и стабилен вид-точно като порта на замък или църковен портал. Белият пластмасов профил позволява на регулируемата LED светлина да проблясва отвътре. Създавайки асоциации със звездите в небето и облия прозорец до входа на църквата, позлатената топка функционира като ключ за лампата. Колкото по-високо е топката, толкова по-ярка е светлината.

 

LED Продължителност на живота - 50.000 часа

 

В съответствие с: СЕ

 

Грижи: Продуктът не изисква специални грижи.

 

Цвят: Черен.   

 

Размер: Д 11 x Ш 5,5 x В 18 см

 

Състав: Стомана 100%, Пластмаса 100%, Алуминий 100%.

 

 

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти