Магическото бягство.

Магическото бягство.
7 август 2022

Бях напълно покорена от интериорния дизайн преди много години и все още продължавам да се влюбвам в стимулиращи и вълнуващи интериори. Една от основните ми грижи е да ви представя различна гледна точка от онова, което смятам за скучно и клиширано, да съчетая тенденциите с всичко, което е културно значимо, да покажа разнообразието, от което произтича дизайна.
Не притежавам особени писателски умения, но пък за сметка на това разполагам с естетическата увереност и най-значимата ми задача е да ви провокирам да имате „страст за изисканост“. Ще ви вдъхновявам до достигане на нови върхове!
Не се подчинявам на тенденциите, т.к. интериорния дизайн не се изчерпва с „популярна визия“. Не се вторачвам прекалено в имената на марки и дизайнери, но разполагам с хъс за откриване на нови таланти или преоткриване на утвърдени такива. В същото време продуктите на най-талантливите са по-близо до нас от всякога. Използвам тенденциите дотолкова, че да не изгубя тръпката. И въпреки, че живеем в култура на „опаковките“ се интересувам от съдържанието, а не от блясъка.
Създавам страница към която да се обръщате, за да получите поредната си доза стил. Място за бягство от „калните“ улици, неприветливите сгради и пустите помещения. Няма нищо по-хубаво от доброто бягство, нали!?
За да успяваш трябва да смайваш, да правиш каквото е необходимо без да се страхуваш, въпреки че интернет не е безопасно място за споделяне на каквито и да е идеи, особено за човек с бранд. С ясна визия за това, какво е стилно и кое трябва да бъде такова, споделям с вас възхитителни дизайни, изградени от изключителни конфигурации от много спомагателни дейности.


За повече информация:
Instagram - borislava_atanasova16
Pinterest - borislavaatanasova76

 

Източници:

galeriemagazine.com
ramonesteve.com
architecturaldigest.com
castrolighting.com
homeadore.com
dwell.com
busterandpunch.com
remodelista.com
archiproducts.com
architecturaldigest.com
dezeen.com
bobvila.com
re-thinkingthefuture.com
homestolove.com.au
pinterest.it

ЗА КОЛЕДА С ЛЮБОВ!

Отново празничният сезон е пред нас и е време да започнем с организирането му, вместо да търчим в дните преди Коледа в опити да подготвим всичко. За целта се нуждаем от списък, бюджет, топло одеяло и чаша горещо какао.

прочети още

ДА ПОКАНИМ ЕСЕНТА В ДОМОВЕТЕ СИ!

Нашите предложения и съвети как да преобразите домовете си с есенен декор.

прочети още

Нещата, които отказвам да правя като интериорен дизайнер.

Дизайнът е свързан със стил, изтънченост и мода. Тенденциите идват и си отиват. Единствено стилът е вечен.

прочети още

Земни тонове и натурални текстури.

Тенденция - неизбежна, завладяваща, гъвкава и уравносвесена!

прочети още

НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ ПРОЛЕТТА!

Беше дълга зима. Чувството е, че продължи години. И не иска да си тръгне, но слънцето вече грее по-ярко! За едната усмивка!

прочети още

"Нека бъде светлина!"|DELIGHTFULL

DELIGHTFULL създава атмосфера, история, моменти, които остават завинаги, чрез светлинни дизайни сътворени от занаятчии с опит и страст към майсторството.

прочети още

Не зная всичко и не знам какво ще се случи или „На никого не му пука за биографията ви. Всички искат да видят какво сте направили със собствените си малки пръстчета.“ - Дейвид Кар

Вярвам, че всички сме единствени по рода си и според това еднаквостта на продуктите, с които ни обсипват търговците, напълно се обезсмисля. Та нали обзавеждането следва да бъде водено от собствената ни индивидуалност и начинът, по който искаме да използваме различните части на домовете си? Това противоречие ми даде основния тласък да създам Модулориста.

прочети още

AYTM - елегантност и лукс по скандинавски

Запознайте се с датския бранд AYTM. Осветителни тела, декорации за дома и градински мебели, които привличат погледа, и ни показват една различна Скандинавия.

прочети още