Маса NOVO

  • Марка: AYTM
  • Кат. номер: 50622
1 692,00 лв.

Продуктът се предлага с предварителна поръчка. Свържете се с нас на office@modulorista.com 

 

Внесете елегантността на масата NOVO в дома си като я използвате за трапезна маса или навън на терасата. С невероятните си извивки колекцията NOVO черпи вдъхновение от класическата старинна датска мебел, запазвайки връзката на AYTM с корените на компанията. Проектирана е от датския дизайнер Rasmus Falkenberg, който работи в сферата на дизайна от 2001 и е печелил множество награди за неповторимите си произведения. Също така 10 години е бил съсъздател и собственик на фирмата design-people, носител на 20 международни награди за дизайн.

NOVO е носител на наградата German Design през 2021. Журито написа това в изявлението си относно трапезната маса: “Нежният стил на масата придава леко и модерно усещане. Позлатените връзки, срещани и в столовете от колекцията, са красив детайл, който елегантно показва съгласуваност между изделията.”.

 

ВНИМАНИЕ: Не слагайте пръсти или предмети в отворите на масата |За възрастни и деца|. 

 

ГРИЖИ: Желязо с прахово покритие | Стомана | Алуминий

За да почистите масата, смесете щадящ препарат с топла вода и използвайки мека кърпа, която не оставя влакна, избършете продукта. При нужда подсушете със суха кърпа.

*Избягвайте търкането и стъргането по праховото покритие на масата с груби кърпи или гъби, тъй като могат да повредят или премахнат покритието от продукта.

В случай на щети по покритието, използвайте лак “JOTUN Quick Bengalack 153 Silkmatt”, за да ги поправите и да предотвратите разпространението на ръжда по метала.

 

РАЗМЕРИ: Д: 160 x Ш: 80 x В: 72 CM

СЪСТАВ: Стомана 100%, Неръждаема Стомана 304 | 18/8 100%

ЦВЯТ: Тъмно сиво-кафяв; Бордо: Горско зелен: Джинджифил; Черен|Черен; Черен|Златен.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

Вечен и луксозен домашен интериор и датски дизайн

Историята на AYTM започва в пристанището на Орхус, Дания. Корените на марката са здраво закотвени в датския дизайн, но единствената цел на нейното съществуване е да преоткрие традициите в дизайна и да даде на интериорната мода нова перспектива. Дизайнът на AYTM отразява опростените форми и структури на скандинавския интериор, но се откроява със своите смели и международно вдъхновени цветове.

Историята зад AYTM

Зад AYTM стоят съпруг и съпруга Пер и Катрин Гран Хартвигсен. Уникалните и посветени ценности на AYTM са наистина резултат от техния споделен опит и стремежи. След като прекарали няколко години в Бангладеш, те се върнали в Дания с мечтата да проектират и доставят висококачествени аксесоари за дома.

През 2004 г. двойката основава Gran Living, която предлага широка гама от частни продукти на вериги магазини от среден и висок клас в Северна Европа. В крайна сметка през 2015 г. мечтата на живота се превърнала в реалност за страстната двойка. Създаването на тяхната собствена марка за интериорен дизайн видя бял свят. AYTM. Името е игра на думи с думата „елемент“ и се произнася точно така. Логото е проста и визуална комбинация от буквите A-Y-T-M.

Изкуството на дизайна

Сърцето и душата на AYTM почиват в нашия дизайнерски отдел, който се намира в нашия щаб до пристанището на Орхус. Това е мястото, където се провежда цялото пътуване на дизайна, още от първото рисуване с молив до финалните изображения. Дизайните на AYTM са създадени в нашия собствен дизайнерски отдел и всяко парче е резултат от уникални умения и тясно сътрудничество между дизайнерския екип на AYTM и външни дизайнери. Това наистина е екипно усилие.

Сътрудничество

Ние наистина вярваме, че нашата надеждност и лоялност към оригиналността силно зависи от нови перспективи от време на време. Ние отдаваме висока стойност на тези сътрудничества, тъй като всеки дизайнер добавя свои лични и индивидуални щрихи към колекциите, които проектира.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти