НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ ПРОЛЕТТА!

НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ ПРОЛЕТТА!
21 март 2022

Беше дълга зима. Чувството е, че продължи години. И не иска да си тръгне, но слънцето вече грее по-ярко! За едната усмивка!

Малко бавно се съживяваме от късното пристигане на пролетта. Сега сме по-щастливи. Сякаш всеки ден е нов празник и изглежда, че може да продължи вечно. Още по-приятно е да посрещнем новия сезон в уютна атмосфера.

Декорирането винаги е тръпка, но има нещо специално в обновяването на дома за пролетния сезон. Топлото време не е просто сигнал да освободите пространството си от безпорядък, а и шанс да изпробвате нови идеи за пролетен декор.

Можете да започнете с нови възглавници за дивана, нова ваза, свещник, като не забравяте да планирате място за великденската украса.

Всичко това е забавно, особено ако обичате жилището Ви да има характер.

Нека пуснем пролетта в домовете си, да прегърнем енергията, която идва с новия сезон. След мрачните и студени цветове на зимата ни се иска да поръсим пространството с ярки цветове. Ако наистина се чувствате смели, прибавете декорация на френската марка GANGZAI.

Ела Фицджералд пее „Април в Париж е усещане, което никой никога не може да повтори“. Там в сърцето на района на Notre-Dame се намира GANGZAI – френска дизайнерска марка, родена от история за приятелство, страст, любов към графичния дизайн и нестандартния хумор.

GANGZAI предлага оригинални колекции със силни и поетични идеи, с цел да накарат хората да се усмихват, да мечтаят и да пътуват във въображаема вселена. Елегантността среща абстрактното изкуство. Ръчно изработените аксесоари съчетават дизайна от 19 век със съвременна чувствителност. Всеки продукт потвърждава своята уникалност, както и своята автентичност чрез разликите в покритието. Всеки артикул разказва различна история. Внесете хумор и оригиналност за миг във вашия интериор с GANGZAI, с 20 % отстъпка до изчерпване на количествата.

ЗА КОЛЕДА С ЛЮБОВ!

Отново празничният сезон е пред нас и е време да започнем с организирането му, вместо да търчим в дните преди Коледа в опити да подготвим всичко. За целта се нуждаем от списък, бюджет, топло одеяло и чаша горещо какао.

прочети още

ДА ПОКАНИМ ЕСЕНТА В ДОМОВЕТЕ СИ!

Нашите предложения и съвети как да преобразите домовете си с есенен декор.

прочети още

Нещата, които отказвам да правя като интериорен дизайнер.

Дизайнът е свързан със стил, изтънченост и мода. Тенденциите идват и си отиват. Единствено стилът е вечен.

прочети още

Земни тонове и натурални текстури.

Тенденция - неизбежна, завладяваща, гъвкава и уравносвесена!

прочети още

Магическото бягство.

Бях напълно покорена от интериорния дизайн преди много години и все още продължавам да се влюбвам в стимулиращи и вълнуващи интериори.

прочети още

"Нека бъде светлина!"|DELIGHTFULL

DELIGHTFULL създава атмосфера, история, моменти, които остават завинаги, чрез светлинни дизайни сътворени от занаятчии с опит и страст към майсторството.

прочети още

Не зная всичко и не знам какво ще се случи или „На никого не му пука за биографията ви. Всички искат да видят какво сте направили със собствените си малки пръстчета.“ - Дейвид Кар

Вярвам, че всички сме единствени по рода си и според това еднаквостта на продуктите, с които ни обсипват търговците, напълно се обезсмисля. Та нали обзавеждането следва да бъде водено от собствената ни индивидуалност и начинът, по който искаме да използваме различните части на домовете си? Това противоречие ми даде основния тласък да създам Модулориста.

прочети още

AYTM - елегантност и лукс по скандинавски

Запознайте се с датския бранд AYTM. Осветителни тела, декорации за дома и градински мебели, които привличат погледа, и ни показват една различна Скандинавия.

прочети още