Огледало ANGUI

  • Марка: AYTM
  • Кат. номер: 50211
1 309,00 лв.

Огледалото Angui е едно внушително и практично попълнение към всеки вход, коридор или спалня. Елегантната форма на рамката е стабилно прикрепена към мраморната основа и е функционална и декоративна. Под самото огледало има рафт, перфектен за всички дребни аксесоари, от които имате нужда. Колекцията Angui се състои от множество стилни и изтънчени огледала, столове, пейки и рафтове в различни размери, които ще развият личния ви стил.

 

Цвят: антрацитно|черно

 

Размер: Д: 46 x Ш: 28 x В: 180 см

 

Състав: Стомана 100%, Мрамор 100%, Стъкло 100%

 

Грижи: Продуктът не изисква специални грижи.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

Вечен и луксозен домашен интериор и датски дизайн

Историята на AYTM започва в пристанището на Орхус, Дания. Корените на марката са здраво закотвени в датския дизайн, но единствената цел на нейното съществуване е да преоткрие традициите в дизайна и да даде на интериорната мода нова перспектива. Дизайнът на AYTM отразява опростените форми и структури на скандинавския интериор, но се откроява със своите смели и международно вдъхновени цветове.

Историята зад AYTM

Зад AYTM стоят съпруг и съпруга Пер и Катрин Гран Хартвигсен. Уникалните и посветени ценности на AYTM са наистина резултат от техния споделен опит и стремежи. След като прекарали няколко години в Бангладеш, те се върнали в Дания с мечтата да проектират и доставят висококачествени аксесоари за дома.

През 2004 г. двойката основава Gran Living, която предлага широка гама от частни продукти на вериги магазини от среден и висок клас в Северна Европа. В крайна сметка през 2015 г. мечтата на живота се превърнала в реалност за страстната двойка. Създаването на тяхната собствена марка за интериорен дизайн видя бял свят. AYTM. Името е игра на думи с думата „елемент“ и се произнася точно така. Логото е проста и визуална комбинация от буквите A-Y-T-M.

Изкуството на дизайна

Сърцето и душата на AYTM почиват в нашия дизайнерски отдел, който се намира в нашия щаб до пристанището на Орхус. Това е мястото, където се провежда цялото пътуване на дизайна, още от първото рисуване с молив до финалните изображения. Дизайните на AYTM са създадени в нашия собствен дизайнерски отдел и всяко парче е резултат от уникални умения и тясно сътрудничество между дизайнерския екип на AYTM и външни дизайнери. Това наистина е екипно усилие.

Сътрудничество

Ние наистина вярваме, че нашата надеждност и лоялност към оригиналността силно зависи от нови перспективи от време на време. Ние отдаваме висока стойност на тези сътрудничества, тъй като всеки дизайнер добавя свои лични и индивидуални щрихи към колекциите, които проектира.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти