Огледало CIRCUM

  • Марка: AYTM
  • Кат. номер: 50018
272,00 лв.

Огледалото CIRCUM е елегантно попълнение към дома с тънката си рамка и тонирано стъкло, перфектно за постигането на драматичен ефект. Налично е в пет цветни варианта и четири размера.

 

Размер:

Ø 50 x В 2 см

Ø 70 x В 2 см

Ø 90 x В 2 см

Ø 110 x В 2 см

 

Цвят: Роза, Кехлибар, Сиво-кафяв|безцветен, Черен|безцветен, Черен.

 

Състав: MDF 100%, Огледало 100%.

 

Грижи за продукта: Продуктът не изисква специални грижи.

 

Налични в магазина:

Ø 50 x В 2 см - черен|опушено;

Ø 50 x В 2 см - сиво-кафяв|безцветен;

Ø 70 x В 2 см - кехлибар.

 

Тези, които не са налични във физическия магазин, се предлагат с предварителна поръчка. Свържете се с нас на office@modulorista.com

 

 

 

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

Вечен и луксозен домашен интериор и датски дизайн

Историята на AYTM започва в пристанището на Орхус, Дания. Корените на марката са здраво закотвени в датския дизайн, но единствената цел на нейното съществуване е да преоткрие традициите в дизайна и да даде на интериорната мода нова перспектива. Дизайнът на AYTM отразява опростените форми и структури на скандинавския интериор, но се откроява със своите смели и международно вдъхновени цветове.

Историята зад AYTM

Зад AYTM стоят съпруг и съпруга Пер и Катрин Гран Хартвигсен. Уникалните и посветени ценности на AYTM са наистина резултат от техния споделен опит и стремежи. След като прекарали няколко години в Бангладеш, те се върнали в Дания с мечтата да проектират и доставят висококачествени аксесоари за дома.

През 2004 г. двойката основава Gran Living, която предлага широка гама от частни продукти на вериги магазини от среден и висок клас в Северна Европа. В крайна сметка през 2015 г. мечтата на живота се превърнала в реалност за страстната двойка. Създаването на тяхната собствена марка за интериорен дизайн видя бял свят. AYTM. Името е игра на думи с думата „елемент“ и се произнася точно така. Логото е проста и визуална комбинация от буквите A-Y-T-M.

Изкуството на дизайна

Сърцето и душата на AYTM почиват в нашия дизайнерски отдел, който се намира в нашия щаб до пристанището на Орхус. Това е мястото, където се провежда цялото пътуване на дизайна, още от първото рисуване с молив до финалните изображения. Дизайните на AYTM са създадени в нашия собствен дизайнерски отдел и всяко парче е резултат от уникални умения и тясно сътрудничество между дизайнерския екип на AYTM и външни дизайнери. Това наистина е екипно усилие.

Сътрудничество

Ние наистина вярваме, че нашата надеждност и лоялност към оригиналността силно зависи от нови перспективи от време на време. Ние отдаваме висока стойност на тези сътрудничества, тъй като всеки дизайнер добавя свои лични и индивидуални щрихи към колекциите, които проектира.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти