ОГЛЕДАЛО VERTO|с поръчка

  • Марка: AYTM
  • Кат. номер: 50793
586,00 лв.

Огледалото VERTO е продукт, който надминава практичните аспекти на едно огледало. То е произведение на изкуството, способно да предизвика възприятието на всеки с трансформиращите си отражения. Налично е в два цвята като разноцветния вариант озарява стаята, но по изискан начин, докато вторият вариант е прекрасна комбинация от пушек и злато за хората, на които им допада по-омекотен вид.

 

Размер: Д 120 х Ш 44,5 х В 1,4 см

 

Цвят: дъга, черен

 

Състав: Стъкло 100%, Мед 100%

 

Грижи за продукта: Продуктът не изисква специални грижи.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти