Огледало VERTO

  • Марка: AYTM
  • Кат. номер: 50793
586,00 лв.

Огледалото VERTO е продукт, който надминава практичните аспекти на едно огледало. То е произведение на изкуството, способно да предизвика възприятието на всеки с трансформиращите си отражения. Налично е в два цвята като разноцветния вариант озарява стаята, но по изискан начин, докато вторият вариант е прекрасна комбинация от пушек и злато за хората, на които им допада по-омекотен вид.

 

Цвят: черен 
 
Състав: стъкло 100%;, мед 100% 
 
Грижи за продуктът: Продуктът не изисква специални грижи.
ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА БРАНДА

Вечен и луксозен домашен интериор и датски дизайн

 

Историята на AYTM започва в пристанището на Орхус, Дания. Корените на марката са здраво закотвени в датския дизайн, но единствената цел на нейното съществуване е да преоткрие традициите в дизайна и да даде на интериорната мода нова перспектива. Дизайнът на AYTM отразява опростените форми и структури на скандинавския интериор, но се откроява със своите смели цветове.

 

Историята зад AYTM

Зад AYTM стоят съпрузите Пер и Катрин Гран Хартвигсен. Уникалните и посветени ценности на AYTM са наистина резултат от техния споделен опит и стремежи. След като прекарват няколко години в Бангладеш, те се завръщат в Дания с мечтата да проектират и доставят висококачествени аксесоари за дома.

През 2004 г. двойката основава Gran Living, която предлага широка гама от частни продукти на вериги магазини от среден и висок клас в Северна Европа. В крайна сметка през 2015 г. мечтата на живота се превърна в реалност за страстната двойка. Създаването на тяхната собствена марка за интериорен дизайн видя бял свят. AYTM. Името е игра на думи на думата „предмет“ и се произнася точно така. Логото е проста и визуална комбинация от буквите A-Y-T-M.

 

Изкуството на дизайна

Сърцето и душата на AYTM са нашия дизайнерски отдел, който се намира в щаб до пристанището на Орхус. Това е мястото, където се провежда цялото пътуване на дизайна, още от първото рисуване с молив до финалните изображения.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти