Отварачка OTTO

  • Марка: KLONG
  • Кат. номер: 30110
64,00 лв. 57,00 лв.

Дизайнер - Gustav Rosén.

Otto е елегантна отварачка за бутилки, изработена от две свързани и еднакви по размер метални пластинки. Те са направени от неръждаема стомана, а златната е с PVD покритие от титан.

 

МАТЕРИАЛИ: Неръждаема стомана

РАЗМЕРИ: Диаметър: 50мм, Д: 75мм

 

GUSTAV ROSÉN

 

Gustav Rosén учи Дизайн и Разработване на продукти в Кралският Институт по Технология в Стокхолм, завършвайки през 2009. През 2014 г. създава студиото си за дизайн в Стокхолм.

Gustav оперира в практика, комбинираща разработка на проекти,  мебелировка, осветление и битови предмети. Проектите му варират от разработване на софтуер, електроника и ранноетапна генерация до ръчна конструкция и производство.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти