Поднос дъга Elegance|Moods by Brie

  • Марка: Moods by Brie
59,00 лв.

Интересното за този модел е, че можете да го използвате по безброй различни начини - може да го поставите на празничната си маса с красива ваза с цветя, свещи и други аксесоари върху него. Може да го ползвате за поставка за бижутата или козметиката си, а може и просто да го подпрете на стена, за да краси камината, библиотеката или етажерката ви.

Всички продукти са изработени ръчно от композитен материал на водна основа, който не съдържа разтворители, като обикновените смоли. Запечатани са със специален запечатващ агент, предназначен за камък, който ги прави устойчиви на петна и вода, освен това придава лек сатениран финиш.
Поради факта, че са ръчна изработка всеки артикул е уникален и може да има лека цветова вариация от тези, показани на изображенията.
Всеки продукт има коркова основа/подложки, с цел предпазване на повърхностите от надраскване.

 

Размери на артикула:

Малка - Д: 19.5 cm, Ш: 11 cm, В: 1.7 cm;

Средна - Д: 22.5 cm, Ш: 22.5 cm,  В: 1.7 cm;

Голяма - Д: 32 cm, Ш: 15 cm,  В: 2 cm.

 

Произведено в България

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти