Поднос овал Stone|Moods by Brie

  • Марка: Moods by Brie
29,00 лв. 25,00 лв.

Всички продукти са изработени ръчно от композитен материал на водна основа, който не съдържа разтворители, като обикновените смоли, освен това е огнеустойчив. Запечатани са със специален запечатващ агент, предназначен за камък, който ги прави устойчиви на вода, освен това придава лек сатениран финиш. Но въпреки това, след дълготрайна употреба, материалът все още може да абсорбира течности и восъци, причинявайки петна, ако не се поддържа подобаващо.
Поради факта, че са ръчна изработка всеки артикул е уникален и може да има лека цветова вариация от тези, показани на изображенията.
Всеки продукт има коркова или силиконова основа/подложки, с цел предпазване на повърхностите ви от надраскване.

 

Размери на артикула: Д: 18 cm,  Ш: 9.5 cm, В: 1.7 cm

 

Произведено в България

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти