Поднос | табла Fabulous Smile

  • Марка: JAMIDA
57,00 лв.

Дизайнер - Майкъл Ангоув

Размер: 27x20 cm

Цвят: бял/разноцветен

Ръчно изработени от скандинавска бреза, доставена от шведския остров Йоланд и сертифицирана от Forest Stewardship Council (FSC).

 

Грижа за продукта: Подходящи за съдомиялна машина.

 

Майкъл Ангоув

Майкъл се обучава по дизайн в Кралския колеж по изкуствата, където фино усъвършенства своя индивидуалистичен подход към изкуството и модела. Той е известен с прецизно детайлни флорални chinoiserie (Chinoiserie е европейска интерпретация и имитация на китайски и други източноазиатски художествени традиции, особено в декоративните изкуства, градинския дизайн, архитектурата, литературата, театъра и музиката) с висока разделителна способност и изящно детайлни рисунки tromp l’oeil (тромп-л'ьой или също тромпльой е илюзионна живопис, която симулира триизмерност посредством изобразяване в перспектива).

Неговите специализирани ботанически продукти са създадени от истински растения и докато всеки дизайн е сложен филигран от фауна, всеки от тях има деликатни скрити насекоми, които правят неговите произведения подпис.

Изящните рисунки на Майкъл показват рядко усещане за детайли и умения, които се пренасят ефективно и красноречиво върху домашни и модни продукти, доказвайки популярност със силни световни продажби.

Сред клиентите му са Jo Malone London, Liberty, Farrow & Ball и Agent Provocateur.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти