Поднос | табла Santa With Accordion

  • Марка: JAMIDA
57,00 лв.

Дизайнер - Джери Руп

Размер: 32x15cm

Цвят: разноцветен

Ръчно изработени от скандинавска бреза, доставена от шведския остров Йоланд и сертифицирана от Forest Stewardship Council (FSC).

 

Грижа за продукта: Подходящи за съдомиялна машина.

 

 

Джери Руп (1919-2005)

Джери Руп беше невероятно талантлив художник с огромно портфолио. Тя е родена в Стокхолм през 1919 г., една година след края на Първата световна война. Тя обичаше града през целия си живот. Годините след войната в Швеция донесоха трудни времена за жителите на града с дажби, липса на храна и безработица. Човек трябваше да бъде донякъде изобретател, за да оцелее в ежедневието. Джери отрано се научи да гледа на препятствията в живота като на проблеми, които трябва да бъдат разрешени, вместо на невъзможни предизвикателства. Когато Джери беше тийнейджър, тя вече знаеше, че иска да „създава картини“. Тя също беше много атлетична и някои от любимите й спортове, в които се справяше, бяха гимнастика, плуване, гребане, хвърляне на копие и особено ски бягане. Но създаването на изкуство беше нейната основна страст.

В края на 50-те и началото на 60-те години започва да се развива нова идея. Щампован текстил в много различни цветове и разновидности. Цветя и листа и забавни същества/фигури, отпечатани върху покривки, завеси, стенни завеси и пътеки, всички бяха изпълнени с хумор и топлина. През 1960 г. Джери създава пана за стена „Tomteparaden” (Парад на Дядо Коледа), който се оказва огромен успех.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 200лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти