Поднос | табла What Remains

  • Марка: JAMIDA
78,00 лв.

Дизайнер - Maggie Taylor

Размер: Ø 31cm

Цвят: разноцветен

Ръчно изработени от скандинавска бреза, доставена от шведския остров Йоланд и сертифицирана от Forest Stewardship Council (FSC).

 

Грижа за продукта: Подходящи за съдомиялна машина.

 

Маги Тейлър

Маги Тейлър израства в Кливланд, Охайо, и се премества във Флорида на 11-годишна възраст. Тя получава бакалавърска степен по философия от Йейлския университет през 1983 г., където също учи фотография и история на изкуството. След като получава магистърска степен по фотография от Университета на Флорида през 1987 г., Тейлър прекарва десет години в правене на цветни снимки на натюрморт, използвайки технология за мокра тъмна стая. През 1997 г. тя се запознава с Photoshop и веднага преминава към цифрова работа, често използвайки плосък скенер като камера. В момента тя използва различни технологии за заснемане на изображения, включително мобилен телефон.

Сложно наслоените изображения на Тейлър са били широко изложени и се намират в значителни обществени колекции. Тя живее на ръба на прерия в Гейнсвил, Флорида.

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти