Рафт CURVA|черен

  • Марка: AYTM
390,00 лв.

Вдъхновено от нежните вълни на океана, които очертават нашия свят, семейство CURVA препраща към мек летен ден, където топъл бриз и синьо небе доминират в атмосферата. Изчистените линии създават елегантен и същевременно скулптурен израз, който съчетава практичност с естетика. Функционалността се определя единствено от вашето въображение. Благодарение на простите контури, артикулите на CURVA хвърлят красиви сенки и отражения, които добавят различно измерение и динамика към всяко пространство. 

 

Размер: Д: 61,4 х Ш: 25,3 х В: 33 cm

 

ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300лв.

Не важи за намалени продукти.

Срок на доставка – от два до пет работни дни.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

ЗА МОДУЛОРИСТА

„Модулориста“ е роден от стремежа за баланс и желанието домът да се превърне в място, което поставя човека в центъра си, където се срещат различни светове и се обединяват в хармония.

„Модулориста“ е различният магазин за мебели и аксесоари за дома, в който всичко е избрано лично и носи собствен характер и дух. „Модулориста“ представя  за първи път в България селекция от световно признати дизайнери. Всички продукти, които можете да откриете в „Модулориста“ изпъкват не само с безупречен стил и перфектен дизайн, но и с високо качество на изработката. Те са хармонична съвкупност от форма, текстури, материали и душа.

Подобни продукти